IMG_5999

ARTS SANTA MÒNICA

La presentació a Arts Santa Mònica (15 de març) va ser un èxit: les 100 butaques van quedar justes. Un debat molt vivencial per part de Pepi Soto que no va poder parlar com a antropòloga sinó des de la implicació en una època i unes actituds que encara les porta dins ( “Sempre et quedes amb la calma de la experiència” va dir). I l’Enric Majoral i el seu viatge a l’orient que el porta a trobar que el centre del seu món està a Formentera…i en l’artesania (que l’ha portat a ser Premio Nacional de Artesania). Les reflexions de Vicenç Altaió van incidir en el caràcter existencial del documental i en la seva mirada a la vegada objectiva i implicada en cada imatge.

Jim Stillwaggon, en tant que participant en el documental, va fer una reflexió sobre el valor de la utopia: “la utopia és un mateix”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/29/d228401464/htdocs/clickandbuilds/eldesvandelespelicules/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *